Preloader

Onze bonbons

Onze selectie aan luxe bonbons

Cup Cerise

Cupje van melkchocolade gevuld met en ganache van kersenlikeur.

Praline Fraise

Bonbon gevuld met een creme van aardbei en afgewerkt met kleine stukjes gekonfijte aardbei.

Bonbon Pasion

Een zoete verleiding gevuld met een creme van passievrucht en witte chocolade.

Bonbon Noisette

Heerlijke bonbon gevuld met een creme van hazelnoot en gecarameliseerde hazelnoot stukjes.

Praline Superieur

Bonbon gevuld met hazelnootpasta en gecarameliseerde hazelnoot.

Coeur Caramel

Hartje van witte, roze chocolade gevuld met een romige canache van caramel.

Praline Noisette

Walnoten praline afgewerkt met een geroosterde walnoot.

Piramide Cremebrulee

Bonbon in piramide vorm gevuld met een heerlijk creme van vanille en knapperige Creme brulee.

Fine  Champagne

Praline gevuld met een romige creme van zacht, zoete champagne afgewerkt met gecarameliseerde suikerkristallen van lichte champagne siroop.

Macaron Framboise

Chocolade macaron gevuld met een fruitige creme van framboos.

Praline Grand Marnier

Luxe bonbon met een romige vulling van Grand Marnier en Brésilienne likeur.

Café Mocca

Een echte klassieker, deze bonbon gevuld met een creme van mokka en walnoot omringd door witte chocolade.

Ciel du  Miel

Bonbon van honing en chocolade afgewerkt met gepofte graantjes in een chocolade jasje.

Macaron Marbre Praline

Chocolade macaron gevuld met een zoete, romige, praline ganache met een vleugje kaneel.

Kir Royal

Ook weer zo’n klassieker onder de bonbons, de Kir Royal.
Een bonbon op basis van een romige creme met framboos en Marc de champagne.

Cup Pistache

Chocolade cupje gevuld met en creme van pistache noten afgwerkt met fijngehakte pistache nootjes.

Praline Amaretto

Deze praline is gevuld met een creme van Amaretto amandel likeur, afgewerkt met geroosterd amandel schaafsel.

Piramide Sticky Toffee

Bonbon in piramide vorm gevuld met een fondant van toffee-caramel.

Ron ganache

Bonbon gevuld met een pittige ganache van rum.

Cup Caramel

Chocolade cupje gevuld met een ganache van caramel chocolade, afgewerkt meet een topping van Amaretti,  bitterkoekjes korrels.

Madame Aveline

Bonbon van witte chocolade gevuld met een praline van hazelnoot.

Petit Banane

Bonbon van pure chocolade met een vulling op basis bananen likeur.

Coeur Praline

Hartje van witte chocolade gevuld met een praline creme.

Piemont Royal

Bonbon gevuld met een creme van gecarameliseerde hazelnootjes.

Macaron Feuilletine

Knapperige chocolade macaron met een vulling van hazelnoot pasta.