Preloader

Ons verhaal

Delyssa Belgische Bonbons in luxe doos

Topkwaliteit uit België

Delyssa is ontstaan uit de wens om ambachtelijk vervaardigde bonbons/pralines van topkwaliteit Belgische chocolade online in Nederland te kunnen aanbieden.  Delyssa is een activiteit van SweetTreats, specialist in ambachtelijke patisserie en chocolade producten.

Alle bonbons/pralines van Delyssa worden in België vervaardigd door Belgische chocolatiers met vele jaren ervaring. Delyssa staat voor absolute topkwaliteit, met minder nemen wij geen genoegen.

Alle bonbons worden vervaardigd van Belgische chocolade en de allerbeste ingrediënten zoals bijvoorbeeld vanille uit madagascar, amandel uit Spanje en pistache noten uit het Midden-oosten.   De vulling van onze bonbons, zoals de canaches, zijn voorzien van smaak accenten op basis van authentieke likeuren en dranken zoals bijvoorbeeld Kirch, Cointreau, Amaretto, Grand Marnier, Tia maria, Cognac en Champagne. Elke bonbon is een kleine verwennerij, vol van smaak en beleving.

Luxe bonbon boxen

Chocolade is een prachtig product om cadeau te doen, de exclusieve bonbons boxen van Delyssa zijn van hoge kwaliteit en worden met uiterste zorg samengesteld. Naast maximale smaakbeleving zijn de bonbons in luxe verpakking ook nog eens een streling voor het oog.

Kies voor een persoonlijk cadeau

Maak uw cadeau persoonlijk en kies voor een unieke wenskaart tijdens de bestelprocedure. Het gehele jaar heeft u de keuze uit persoonlijke wenskaarten met verschillende thema’s, seizoensgebonden zoals bijvoorbeeld Kerst, Valentijn en de Pasen.  Of een blijvend thema zoals liefde, geboorte, huwelijk, beterschap.

Laat uw persoonlijke wens achter en bij het openen van de bonbon box treft de ontvanger een handgeschreven wenskaart aan in het thema van uw keuze.

Als aanvulling kunt u de bonbon box ook nog laten inpakken in één van de luxe verpakkingsmaterialen naar keuze, daarmee verrast u de ontvanger nog meer!